Posted on

Tantra massage københavn tantra aarhus

Hvis du ønsker en massage hos os enten i dag eller i morgen, så tøv ikke med at Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive. Nov 14, - Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring, kropslig Århus, Aalborg, Odense, København. yoni. Tantramassage og psykoterapi i Århus. Spørgsmålet kom fra en deltager til mit foredrag i går aftes i København. Her på vej hjem i bussen pusler det stadig i. Mar 1, - Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Tantramassage - Tantrakilden

Nov 14, - Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring, kropslig Århus, Aalborg, Odense, København. yoni. Er du bosat i København, kan du bestille en tid til tantra massage i dit lokalområde. Der er stort udbud (samt efterspørgsel) på tantra massage i København, hvor. Mar 1, - Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Tantramassage, tantrakurser og -retreats. Få succes med at være dig! Få hovedet ned i kroppen og seksualiteten koblet med hjertet. Nov 14, - Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring, kropslig Århus, Aalborg, Odense, København. yoni. Hvis du ønsker en massage hos os enten i dag eller i morgen, så tøv ikke med at Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive.

Tantramassage og psykoterapi i Århus. Spørgsmålet kom fra en deltager til mit foredrag i går aftes i København. Her på vej hjem i bussen pusler det stadig i.

Tantramassage, tantrakurser og -retreats. Få succes med at være dig! Få hovedet ned i kroppen og seksualiteten koblet med hjertet. Mar 1, - Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail