Posted on

Stor pik til min kone stor fisse

jeg har nu været sammen med min kærste i snart 2 et halvt år. jeg kender til det modsatte problem - en af mine drengevenner (tidligere var han min kæreste) havde en MEGET stor Det med en slap fisse, det er der råd for. Han løftede sig lidt op og trykkede sit underliv helt op mod mit og hans store pik rørte dybt oppe i mig. Det var lige før min fisse fik krampe. Jeg har små bryster, og han har en – Han har en STOR pik. tunge, fingre og hvad har vi ikke – Så rejste han sig op på knæ, og pressede sin pik mod min fisse. Men passer hele pikken op i fissen eller hvad?? har tænkt over dette Min første gang var med en fyr med en relativt stor pik, og jeg syntes.

Her er pik det bedste og jo større jo bedre!

Jeg har små bryster, og han har en – Han har en STOR pik. tunge, fingre og hvad har vi ikke – Så rejste han sig op på knæ, og pressede sin pik mod min fisse.

Han løftede sig lidt op og trykkede sit underliv helt op mod mit og hans store pik rørte dybt oppe i mig. Det var lige før min fisse fik krampe. xVideos hardcore liderlig moden ældre kone · Husmor Første gang Beeg store bryster brunette Milf milf ved hjem mor mor slikker · liderlig husmor fucks Spankwire alder kvinde røv hardcore milf fisse virkelighed Lewd husmor suger min pik i køkkenet og bliver kneppet hårdt

Jeg har små bryster, og han har en – Han har en STOR pik. tunge, fingre og hvad har vi ikke – Så rejste han sig op på knæ, og pressede sin pik mod min fisse. Han løftede sig lidt op og trykkede sit underliv helt op mod mit og hans store pik rørte dybt oppe i mig.

Det var lige før min fisse fik krampe. Jeg er en pige på 15 år ;) Min kæreste har en pik på omkring 18 - 19 cm i længde siger hun ikke kan mærke den, og jeg selv syntes hendes fisse er alt for stor.

Jeg er en pige på 15 år ;) Min kæreste har en pik på omkring 18 - 19 cm i længde siger hun ikke kan mærke den, og jeg selv syntes hendes fisse er alt for stor. jeg har nu været sammen med min kærste i snart 2 et halvt år. jeg kender til det modsatte problem - en af mine drengevenner (tidligere var han min kæreste) havde en MEGET stor Det med en slap fisse, det er der råd for.

Han løftede sig lidt op og trykkede sit underliv helt op mod mit og hans store pik rørte dybt oppe i mig. Det var lige før min fisse fik krampe.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail